AMWAY© termékek

A Finom Falatok étterem ajánlásával már az AMWAY© VEGÁN  minőségi vitaminjait, táplálékkiegészítőit, kozmetikai és háztartási termékeit is megvásárolhatja önállóan a következő linkre kattintva vagy bemásolva  https://www.amway.hu/user/b733baa014cb11ecaa0b66e8267baec3 A termékekről további információkat kaphat a 06-20-4561130-as telefonszámon.

Vitaminok és táplálékkiegészítők

Két termék vásárlása esetén a második termékre 50% kedvezményt adunk!

Kozmetikumok

Tisztítószerek

A fantasztikus DISH DROPS™ folyékony mosogatószer
használat közben

Amway sütőtisztító szer és fémszivacs – hatékony a „lehetetlen” zsír- és cukoralapú szennyeződések leoldásában, amelyek megnehezítik a sütők tisztítását.

L.O.C. Univerzális tisztítószer

Gyermeked minden alkotása kincset ér, azonban történhetnek kisebb “balesetek”. Az L.O.C. Univerzális tisztítószerrel könnyedén eltüntetheted gyermeki kreativitás hagyta nyomokat!
• Természetes eredetű összetevőket (pl. kókuszolajat és sót) tartalmazó, kiemelkedően koncentrált összetétellel rendelkezik.
• Minden mosható felületen, így a fürdőszobában, konyhában, festett fafelületeken és más háztartási felületeken is használható.
• Tiszta, friss illata eszenciális olajakat tartalmaz.
• Összetételének köszönhetően teljes mértékben biológiai úton lebomlik, és nem tartalmaz foszfátokat, maró hatású savakat vagy klóros fehérítőt.

További információ: L.O.C. Univerzális tisztítószer

ŐSZI NAGYTAKARÍTÁS AJÁNDÉK CSOMAG

Varázsolj Tiszta♻️, és Steril☣️ környezetet az otthonodba! Az Univerzális L.O.C 1l Koncentrátum 333 vödör felmosó vízre elegendő, a Kókuszolaj segítségével🥥 maradéktalanul eltünteti a zsíros foltokat minden felületen! Így felbontja a vírust 🦠 védelmező lipid réteget ✅ Az 500ml Fürdőszobai tisztító 2l tudjuk hígítani 💁‍♀️ Kíméletes, ám hatásos tisztítóerejével az L.O.C. Fürdőszoba-tisztító könnyedén, karcmentesen távolítja el a kemény víz okozta foltokat és vízkő-lerakódásokat. A fürdőszoba higiénikusan tiszta és ragyogó lesz anélkül, hogy erősen dörzsölnie kellene. 💛
🎁 AJÁNDÉK 500ml Drish Drops Mosogatószer felhígítva, mely a Citromolaj 🍋 segítségével hidegen is oldja a zsírt ✅