Az ARTISTRY™ a fejlett bőrápolási megoldások széles palettáját kínálja az alapvető hétköznapi termékektől a hamisítatlan luxusig. Ezek a termékek maradéktalanul kielégítik bármilyen korú és bőrtípusú nő szépségápolási igényeit.

Az Artistry Hidra V™ kollekció
FRISSÍT. FELTÖLT. ÚJ ÉLETRE KELT.

Innovatív hidratáló termékcsalád. A minden eddiginél simább, puhább és ruganyosabb bőr érdekében. Frissítő norvég fjordvizet, tápanyagokban gazdag himalájai rózsaszín kősót és nedvességmegtartó hatásáról ismert hawaii acai bogyót tartalmazó krémek.

Most egyedi akció keretében minden ételrendeléshez ajándék termékmintát adunk! Próbálja ki Ön is ezt a fantasztikus márkát, frissítse fel, hidratálja, és védje meg bőrét az őszi időjárás sokszor káros hatásaitól!

Címünk: Finom Falatok Csepel, 1212 Budapest, Görgey Artúr tér 1/A

Vevővélmények a kremmmania.hu oldalról:

"Könnyed, jól kenhető textúra, mely tökéletesen beszívódik! Nagyon jól össze rakták ezt az ARTISTRY terméket is.....mindegyik jó (...kissé elfogultan írom) de igaz! Az én kombinált, kissé zsíros bőrömnek hibátlanul megállja a helyét!!! Az INCI lista is nagyon szép, apróbb szépséghibái ellenére! A minimum 4csillag ami itt reális, szigorúan nézve!!!"
"Imádom...6*vettem már újra húzós az ára de van áruházam így én 9000Ft-ért jutok hozzá,párom is használja így nekünk 1 1/2 hónapig tart ki...2pumpálás elég és annyira frissítő érzést nyújt mintha megitattam volna 2 dl vizet a bőrömmel...nem volt még hozzá hasonló szuper krémem."
"Nagyon kellemes krém, hibátlanul hidratál anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna a bőrön. Az Artistry cuccai szerintem egyébként is jók, ez egy újabb gyöngyszem a palettán. Én éjszakai krémnek használom a fényvédő hiánya miatt."
"Pár hónapja tértem át erre a termékcsaládra. Egyszerűen csodát művelt a bőrömmel. És ezt a párom is észrevette. Ennél több bizonyíték nekem nem kell."
"Úr Isten! Mindenféle elfogultságot leszámítva, ez a termék egy CSODA!! Imádom. Hidratál. Kellemes illatú, könnyed krém, kombinált, vagy zsíros bőrre. Gyorsan eltűnik az arcról a krémes érzet, selymes, matt bőr marad helyette. 🙂 Érdemes kipróbálni. Életem top 3 bőrápolója közt bent van. 🙂 (Ha valaki félne az ár miatt, megnyugtatom, mindenre van legalább 90 nap megelégedettségi gari.)"