b vitamin plus

A  NUTRILITE™ B-vitamin Plus étrend-kiegészítő segíti a normál energiatermelő anyagcserét, és hozzájárul a fáradtság leküzdéséhez.
Az azonnali felszabadulást biztosító technológia jelentős mennyiségű B2- és B12-vitamint biztosít. Az elnyújtott B-vitamin felszabadulást biztosító technológiának köszönhetően  szervezetünk nyolc óra alatt további hatféle B-vitaminhoz jut hozzá. Ennek köszönhetően a Nutrilite B-vitamin plus tabletta támogatja az optimális B vitamin felszívódást.
Egy tabletta mind a nyolc létfontosságú B-vitaminból biztosítja a 100% NRV**-nek megfelelő mennyiséget.
• Napi egy darab kétrétegű tabletta mind a nyolc létfontosságú B-vitaminból, vagyis a tiaminból (B1), a riboflavinból (B2), a niacinból (B3), a pantoténsavból (B5), a piridoxinból (B6), a biotinból (B7), a folsavból (B9) és a kobalaminból (B12) biztosítja a 100% NRV*-nek megfelelő mennyiséget.
• A készítmény a kétféle B-vitamin felszabadulást biztosítható technológiánakköszönhetően elősegíti az optimális B-vitamin felszívódást.
• A tablettában található riboflavin (B2), a niacin (B3), a pantoténsav (B5), a piridoxin (B6), a folsav (B9) és a kobalamin (B12) hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. A tiamin (B1), a riboflavin (B2), a niacin (B3), a pantoténsav (B5), a piridoxin (B6), a biotin (B7) és a kobalamin (B12) részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
• A termék NUTRICERT™ tanúsítással rendelkező algafarmon termelt és betakarított, természetes spirulinát tartalmaz.
• Vékony formájának köszönhetően könnyen lenyelhető.
• Praktikus: nem kell napközben több tablettát bevenni.

60 napos adag

Regisztrált vásárlói ár: 7500Ft

Kiskereskedelmi ár 8500 Ft

Érdemes regisztrálni, meg is tudod rendelni, de szívesen segítek 

https://www.amway.hu/user/b733baa014cb11ecaa0b66e8267baec3