A Biosea bemutatása

A Biosea egyedülálló, természetes, megbízható termékeket jelent. A magas hatóanyagtartalmú természetes összetevők hatékony és felülmúlhatatlan eredményt nyújtanak az Ön szépségéért és egészségéért. A Biosea kozmetikumokat az egészségre ártalmatlan, engedélyezett összetevőkből állítják elő.

A regisztrált Biosea törzsvásárlók 28% kedvezményt kapnak a katalógusárból, ha a rendeléskor megadják felhasználói azonosítójukat. Továbbá nyitva áll előttük a teljes katalógusból való rendelés. A nyomtatott katalógus megrendelhető a Finom Falatok Biosea webshopjából, a internetes katalógus pedig ide kattintva érhető el.

A regisztrációhoz az oldal alján található űrlapon adhatja meg adatait.

Adja meg a törzsvásárlói regisztrációhoz szükséges adatokat az oldal alján található üzenetküldő űrlapban. A regisztrációs folyamat végén megkapja a törzsvásárlói kódját, amellyel 28% kedvezménnyel vásárolhat a teljes online katalógusból.

Regisztráció nélkül a Finom Falatok Biosea webshopjában található termékeket rendelheti meg.

Üzletünkben tanulmányozhatja a nyomtatott Biosea katalógust is, amelyből szintén rendelhet. A katalógus meg is rendelhető 500 forintért a webshopban.

Rendelését átveheti üzletünkben, Csepelen, a Görgey Artúr tér 1/A szám alatt nyitvatartási időben (munkanapokon 7 és 14 óra között).

Kiszállításunkat Csepel, Pesterzsébet, Soroksár és Szigetszentmiklós területén biztosítjuk. A kiszállítás díját a szállítási cím irányítószámának megadása után a rendelési rendszer kiszámítja.

Budapest területén 1500 forint rendelés felett a kiszállítás díjmentes! Szigetszentmiklós területén napi 2100 forint rendelés felett díjmentes a kiszállítás. Természetesen ekkor is lehetséges a személyes átvétel, ha Önnek az kényelmesebb.

Ha már regisztrált a Biosea törzsvásárlói partnerprogramba az oldal alján található űrlapon és rendelkezik partnerkóddal, akkor közvetlenül a Biosea katalógusoldalról is rendelhet, és a rendelését a DPD futárszolgálat szállítja ki.

A kiszállítást futárszolgálatunk naponta 10 és 13 óra között végzi. Ha pontos időpontra kéri a szállítást, kérjük, hogy a pénztároldalon a megjegyzés rovatban jelezze. Garantálni nem tudjuk a pontos kiszállítási időpontot, de mindent megteszünk, hogy teljesítsük a kérését.

A fizetés átvételkor lehetséges a futárnál vagy üzletünkben, készpénzzel, bankkártyával.

Az internetes bankkártyás fizetést hamarosan elindítjuk.

Most INGYEN kipróbálhatóak az alábbi BIOSEA BIO-NATUR termékek.

A BIOSEA BIO-NATUR termékei egyedülálló, ellenőrzött, természetes alapanyagokból készülnek, hogy megóvjuk környezetünket, egészségünket, szépségünket. 

 

Kíváncsiak vagyunk az Önök véleményére is, ezért olyan anyukák jelentkezését várjuk, akiknek pici gyermekeinek problémás, száraz, ekcémás a bőre, fejbőre száraz, koszmós vagy más bőrprobléma található rajta. És várjuk olyan anyukák jelentkezését is, akiknek fontos, hogy minden mentes legyen a gyermekeik fogkréme. Továbbá olyan anyukák jelentkezését is várjuk, akiknek a keze szintén problémás, erősen száraz, ekcémás, kirepedezett.

 Tesztelésre, INGYENES kipróbálásra kínálunk:

🌿 4 db BIOSEA Emerveil Natural Baby Care Bőrvédő krémet

– 95% NATUREL….bővebb infó a katalógus 124. oldalán.

🌿 5 db BIOSEA Emerveil Natural Baby Care Babasampont

– 99% NATUREL…bővebb infó a katalógus 124. oldalán.

🌿 4 db BIOSEA Emerveil Natural Baby Care Gyermek fogkrémet

– 97,4% NATUREL…bővebb infó a katalógus 125. oldalán.

🌿 4 db BIOSEA La Manche Éjszakai kézkrémet

– 97% NATUREL…bővebb infó a katalógus 107. oldalán.

🌿 4 db BIOSEA La Manche Anti-stressz kéztápláló krémet

– 97% NATUREL…bővebb infó a katalógus 106. oldalán.

Online katalógus: https://catalog.biosea.fr/hu

A kiválasztott Biosea termékkínálatunkat megtalálja Biosea webshopunkban. A kedvezményekért az alábbi űrlapon adhatja meg adatait. A teljes Biosea katalógus eléréséhez kattintson a képre!

Regisztrációs adatok