Előzzük meg a betegséget, érezzük jól magunkat!

Cink stick glutén,-tej,- és szójamentes. .
Inzulin térszerkezetének megfelelő stabilizálása is cink jelenlétéhez kötött. Így áttételesen részt vesz a vércukorszint szabályozásában, amely újabb összetevője a szervezet komplex anyagcsere állapotának.

A cink kiemelten fontos az anyagcsere-folyamatok általános, helyes módon történő lezajlásának biztosításában. Szabályozza a hormonok szintézisének folyamatát, így közvetett úton befolyásolja a hormonrendszer megfelelő működését is. Az egészséges spermiumok kialakulása szintén cinkhez kötött.

Egyrészt direkt módon befolyásolja a képződésüket, másrészt semlegesíti az olyan nehézfémek spermiumképződésre kifejtett esetleges káros hatását, mint az ólom és a kadmium. Emellett a cink ezen nehézfémek egyéb ártalmas hatásaitól is védi a szervezetet, vagyis általános detoxikáló szerepe is van.

Bőrgyógyászati jelentősége

A cinket csekély mennyiségben ajánlott fogyasztani, de mégis elengedhetetlen szervezetünk működéséhez. A cinknek kedvező hatásai vannak bőrünkre, ezért  széles körben alkalmazzák a gyógyításban. Cinktartalmú készítmények használatosak például a pattanásos, aknés bőr kezelése során, illetve a sebgyógyulás és hámosodás elősegítése is gyakran cinket tartalmazó szerekkel történik. Mindez amiatt lehetséges, hogy a cink antibakteriális hatással bír, amelynek alapvető szerepe van a gyulladt, pattanásos bőr kezelésében. Emellett a cink hámosító hatással is rendelkezik, amely nagy segítség a bőr sérüléseinek gyors kijavításában, az ekcéma elleni kezelésben. A cink jó hatású a jóindulatú prosztatamegnagyobbodás által okozott tünetek csökkentésében is.

A gyermekek testsúlykilogrammra vonatkoztatott cinkszükséglete magasabb, mint a felnőtteké, mivel a cink relatív nagyobb mennyisége szükséges az intenzív növekedési folyamatok, a nemi érés időszakában. Gyermekeknek napi 3-10 milligramm, felnőtteknek napi 15 milligramm bevitelére van szükségük az egészség megőrzéséhez.

Egy tasak 10 mg cinket tartalmaz.
• A cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
• A cink támogatja a bőr, a haj és a köröm normál állapotának fenntartását.
• Citrom/narancs ízesítésű változatban kapható.
• A szájban oldódó, víz nélkül bevehető granulátum ideális azoknak, akik gyakran úton vannak!
• Szájban oldódó formulája miatt azok is könnyen bevehetik, akik számára nehézséget okoz a tabletták lenyelése

30 tasak  Regisztrált vásárlói ár 8400Ft

Kiskereskedelmi ár 9500Ft

Érdemes regisztrálni, magadnak is megrendelheted, de szívesen segítek

https://www.amway.hu/user/b733baa014cb11ecaa0b66e8267baec3

Kérdésed van hívj 06-20-4561130 vagy írj kérlek a penzes.anna@kodo.hu

ÁTLAGOS TARTALOM

NAPI ADAG (1 tasakban)

NRV*

Cink

10 mg

100 %

* Táplálkozási beviteli referenciaérték %-a felnőttek számára.
ÖSSZETEVŐK: térfogatnövelő szer (szorbit), étkezési sav (citromsav), cink-citrát, aroma, csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, zsírsavak magnézium sói), édesítőszer (szukralóz).