Rendelési szolgáltatásunk bemutatása

Igen, összeállíthatja rendelését egész hétre, vagy hét közben a hátralévő napokra egyszerre. Természetesen csak egy napra is rendelhet. A leadott rendelést rendszerünk automatikusan szétválogatja napok szerint.

Az ételek neve mellett kiválasztható lehetőségek vannak. A többféle adagméretben rendelhető ételeknél választható a méret, és a többféle körettel vagy feltéttel rendelhető ételeknél is itt tudja megadni, hogyan szeretné fogyasztani. A menüben rendelhető főételekhez kiválasztható a leves, de a főétel rendelhető magában is (körettel vagy feltéttel). Az étel csak akkor rendelhető meg, ha minden választási lehetőséget megadott. Ekkor jelenik meg a kombináció pontos ára is.

Ha ugyanazt az ételt többféle variációkban is meg szeretné rendelni, akkor először állítsa össze az elsőt és helyezze a kosárba. Ezután az oldal újratölt, és ekkor össze lehet állítani a második változatot is. Ezeket a rendelési rendszer külön ételekként kezeli, mindet a saját adataival és árával.

A desszertek kivételével minden adagunk rendelhető teljes adagban vagy gyermekeknek, szépkorúaknak ajánlott, 3/4 méretű adagban. A kisebb adag kedvezményes áron rendelhető.

Rendelését átveheti üzletünkben, Csepelen, a Görgey Artúr tér 1/A szám alatt nyitvatartási időben (munkanapokon 7 és 14 óra között).

Kiszállításunkat Budapest VII., IX., XI., XX., XXI. és XXIII. kerületeiben, valamint Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Tököl, Halásztelek és Szigethalom területén biztosítjuk. A kiszállítás díját a szállítási cím irányítószámának megadása után a rendelési rendszer kiszámítja.

Budapest területén napi 1500 forint rendelés felett a kiszállítás díjmentes! Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Tököl, Halásztelek, Szigetcsép és Szigethalom területén napi 2100 forint rendelés felett díjmentes a kiszállítás. Természetesen ekkor is lehetséges a személyes átvétel, ha Önnek az kényelmesebb.

A kiszállítást futárszolgálatunk naponta 10 és 13 óra között végzi. Ha pontos időpontra kéri a szállítást, kérjük, hogy a pénztároldalon a megjegyzés rovatban jelezze. Garantálni nem tudjuk a pontos kiszállítási időpontot, de mindent megteszünk, hogy teljesítsük a kérését.

A fizetés átvételkor lehetséges a futárnál vagy üzletünkben, készpénzzel, bankkártyával, vagy OTP, MKB és K&H SZÉP kártyával.

Az internetes bankkártyás fizetést hamarosan elindítjuk.

VÉDJÜK EGYÜTT A KÖRNYEZETET! Személyes átvételhez hozza magával saját ételhordóját! Minden így megtakarított csomagolódobozért egy 50 forintos kedvezménykupont adunk ajándékba, amelyet a későbbi rendeléseinél érvényesíthet.

Gondolva a speciális étrendet követőkre, kínálatunk glutén-, tej-, laktóz- és szójamentes finomságokat tartalmaz.  Az állandó ételkínálathoz rendelhető köretek allergén összetevői: tojás (majonézes burgonyasaláta, majonézes kevertsaláta).

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek