Rendelési szolgáltatásunk bemutatása

Igen, összeállíthatja rendelését egész hétre, vagy hét közben a hátralévő napokra egyszerre. Természetesen csak egy napra is rendelhet. A leadott rendelést rendszerünk automatikusan szétválogatja napok szerint.

Az ételek neve mellett kiválasztható lehetőségek vannak. A többféle adagméretben rendelhető ételeknél választható a méret, és a többféle körettel vagy feltéttel rendelhető ételeknél is itt tudja megadni, hogyan szeretné fogyasztani. A menüben rendelhető főételekhez kiválasztható a leves, de a főétel rendelhető magában is (körettel vagy feltéttel). Az étel csak akkor rendelhető meg, ha minden választási lehetőséget megadott. Ekkor jelenik meg a kombináció pontos ára is.

Ha ugyanazt az ételt többféle variációkban is meg szeretné rendelni, akkor először állítsa össze az elsőt és helyezze a kosárba. Ezután az oldal újratölt, és ekkor össze lehet állítani a második változatot is. Ezeket a rendelési rendszer külön ételekként kezeli, mindet a saját adataival és árával.

A desszertek kivételével minden adagunk rendelhető teljes adagban vagy gyermekeknek, szépkorúaknak ajánlott, 3/4 méretű adagban. A kisebb adag kedvezményes áron rendelhető.

Rendelését átveheti üzletünkben, Csepelen, a Görgey Artúr tér 1/A szám alatt nyitvatartási időben (munkanapokon 7 és 14 óra között).

Kiszállításunkat Csepel, Pesterzsébet, Soroksár és Szigetszentmiklós területén biztosítjuk. A kiszállítás díját a szállítási cím irányítószámának megadása után a rendelési rendszer kiszámítja.

Budapest területén napi 1500 forint rendelés felett a kiszállítás díjmentes! Szigetszentmiklós területén napi 2100 forint rendelés felett díjmentes a kiszállítás. Természetesen ekkor is lehetséges a személyes átvétel, ha Önnek az kényelmesebb.

A kiszállítást futárszolgálatunk naponta 10 és 13 óra között végzi. Ha pontos időpontra kéri a szállítást, kérjük, hogy a pénztároldalon a megjegyzés rovatban jelezze. Garantálni nem tudjuk a pontos kiszállítási időpontot, de mindent megteszünk, hogy teljesítsük a kérését.

A fizetés átvételkor lehetséges a futárnál vagy üzletünkben, készpénzzel, bankkártyával, vagy OTP, MKB és K&H SZÉP kártyával.

Az internetes bankkártyás fizetést hamarosan elindítjuk.

VÉDJÜK EGYÜTT A KÖRNYEZETET! Személyes átvételhez hozza magával saját ételhordóját! Minden így megtakarított csomagolódobozért egy 50 forintos kedvezménykupont adunk ajándékba, amelyet a későbbi rendeléseinél érvényesíthet.

Gondolva a speciális étrendet követőkre, kínálatunk glutén-, tej-, laktóz- és szójamentes finomságokat tartalmaz.  Az állandó ételkínálathoz rendelhető köretek allergén összetevői: tojás (majonézes burgonyasaláta, majonézes kevertsaláta).

Kedves Vendégeink!
Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy a honlapon leadott rendeléseket adott napon csak 12 óráig fogadunk el.
12 óra után csak telefonos rendelés lehetséges, kizárólag személyes átvétellel. Speciális üzlet vagyunk, ételeinket minden nap frissen készítjük el, keresztszennyeződés nélkül, csak glutén-,  és tej és szójamentesen.
Köszönjük szíves megértésüket!
Finom Falatok Csepel

Február 01 - 05.

Hétfő


A termékek nem találhatók.
ÉtelÁrMennyiségAction

Kedd


A termékek nem találhatók.
ÉtelÁrMennyiségAction

Szerda


A termékek nem találhatók.
ÉtelÁrMennyiségAction

Csütörtök


A termékek nem találhatók.
ÉtelÁrMennyiségAction

Péntek


ÉtelÁrMennyiségAction
Rántott tengeri hal
Allergén összetevők: Tojás, hal
730 Ft1 000 Ft
Törlés
Asztalra!