Gluténmentes. Tejmentes. Szójamentes. 120 db, 4 havi adag/fő 8450 Ft

A NUTRILITE Fokhagyma étrend-kiegészítő fokhagymaport tartalmaz. A fokhagyma hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, segíti az állandó stressz leküzdését és a szív egészségének megőrzését, valamint a normál koleszterinszint fenntartását.
A termék rendelkezik a fokhagyma jól ismert előnyeivel, de a „fokhagyma szagú lehelet” kellemetlen mellékhatása nélkül. Ebben a termékben a fokhagymát kellemes borsmenta aroma egészíti ki. A termékben található fokhagyma és borsmenta a NUTRILITE™ márka tulajdonában lévő Trout Lake Farmról származik.
• A fokhagyma hozzájárul a szív egészségének megőrzéséhez és a normál koleszterinszint fenntartásához. Ezenkívül elősegíti az immunrendszer megfelelő működését.
• Két tabletta legalább 13,5 mg alliint és 6 mg allicint biztosít. Az allicin a fokhagyma préselésekor keletkezik, amikor a fokhagyma két összetevője, az alliin és az alliináz kölcsönhatásba lépnek egymással. Ez az anyag adja a fokhagyma friss aromáját.
• Kellemes borsmenta aromája jó illatot biztosít.
• Az enteroszolvens bevonat megvédi a fokhagyma aktív összetevőit, amíg a tabletta áthalad a gyomor savas közegén. A bevonat a bélben oldódik, és ott bocsátja ki a tabletta aktív összetevőit.
• Nem tartalmaz mesterséges színezéket, aromát vagy tartósítószert.

 ÁTLAGOS TARTALOM 

 NAPI ADAG (2 TABLETTA) 

Alliin

13,5 mg

Allicin

6 mg

ÖSSZETEVŐK: fokhagymapor (61%), stabilizátorok (mikrokristályos cellulóz, keresztkötéses nátrium-karboxi-metil cellulóz, metilcellulóz), csomósodást gátló anyagok (zsírsavak, szilícium-dioxid), kukorica keményítő, kukorica szirup, fényező anyagok (sellakk, karnaubaviasz), természetes borsmenta aroma.