Itt van az ősz, itt van újra!

Ősszel, amikor hirtelen beköszönt a hűvös idő, szinte fel sem akarjuk fogni, hogy muszáj lenne kabátot húzni. Ilyenkor a gyerekekre is alig lehet ráerőszakolni a meleg ruhát, így sokkal nagyobb eséllyel betegedhetnek meg, főleg, hogy az iskola is melegágya a baktériumoknak, és ahol a vírusokat is könnyedén elkaphatják a gyerekek egymástól.

Erősítse meg gyermeke immunrendszerét, előzze meg már ma a betegségeket! Segítse Őt a hatékony tanulásban!

Részletekért hívjon minket!

+36204561130

Mi az, amivel nagyban segíthetjük, hogy egészségesen és gondtalanul teljenek a gyerekek számára a hideg hónapok?

Míg az egészséges táplálkozásban a Finom Falatok segít Önnek azzal, hogy gyerek menüjét egészséges alapanyagokból, ízletesen készíti el, addig az Amway© NUTRILITE© vitaminok – amelyek megvásárolhatók üzletünkben – felkészítik gyermeke szervezetét a kihívásokra.

Vitaminkóstoló hetek 09.27-10.07. között a Finom Falatoknál! Minden ételrendeléshez az ajándék egy szem cseresznye ízű rágható C-vitamin vagy narancsízű gyerekvitamin vagy kalcium-magnézium-D-vitamin Plus rágótabletta!

Tudta, hogy sokat tehet gyermeke hatékony tanulásáért?

Táplálékkiegészítőkre szükségünk van, de melyiket vegyük, és honnan tudjuk, hogy tényleg melyik a jó? Nos ez sem könnyű kérdés. Sajnos a legtöbb gyógyszertárban kapható multivitamin szintetikus, laboratóriumban előállított vitamin, ezért átlagosan kb. 10-20%-ban szívódnak csak fel. Ha préselt, szárított növényt eszünk, a felszívódási arány kb. 90%.

De ha igazán biztosak akarunk lenni abban, hogy minőségi tápanyagot kapunk, három dolgot kell a szemünk előtt tartani:
– Milyen növényekből készült a termék, tehát 100% bio körülmények között termesztett növényekből van-e?
– Maga a növény, ami benne van (fitotápanyagokkal együtt) vagy csak növénykivonat?
– Tartalmaz-e bármilyen tartósítószert?

Mindezen kritériumoknak megfelelnek a NUTRILITE© termékek. 100%-ban bio körülmények között termesztik a növényeket. A leszedést követően azonnal feldolgozásra kerülnek. A készítmények a növényt tartalmazzák, tartósítószer mentesek.

Forrás: http://www.benkofejlesztopedagogus.hupont.hu

Melyek ezek a legfontosabb vitaminok?

Tegyen Ön is gyermeke és a saját egészségéért! Jöjjön el a Finom Falatokhoz, rendeljen egészséges ételeket és próbálja ki az Amway© NUTRILITE© vitaminokat és egyéb táplálékkiegészítőket!

Részletekért hívjon minket!

+36204561130

Címünk: 1212 Budapest, Görgey Artúr tér 1/A

Nyitvatartás: Hétfőtől Péntekig 9.00 – 14.00 óráig