Előzzük meg a betegséget, érezzük jól magunkat! 

A NUTRILITE™ elnyújtott C-vitamin felszabadulást biztosító C-vitamin Plus étrend‑kiegészítő egy továbbfejlesztett, kiemelkedően hatékony C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő.  Mivel lassan, elnyújtva bocsátja ki a C-vitamint a szervezetben, elkerülhetőek a nagy dózisokkal vagy azonnal felszívódó tablettákkal járó veszteségek.

A C-vitamin egy olyan esszenciális tápanyag, amelyet a kiegyensúlyozott étrend részeként naponta pótolnunk kell. A C-vitamin az acerola cseresznyében, a fekete ribiszkében és a legtöbb citrusfélében megtalálható.

A C-vitamin hozzájárul a bőr és az immunrendszer normál működéséhez szükséges megfelelő kollagénképződéshez. Ezen kívül segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől. Az elnyújtott hatású C-vitamin Plus kétféle formában tartalmaz C-vitamint: tanúsítottan környezetkímélő NUTRILITE™ farmokon termesztett acerola cseresznye alkotóelemeként és hozzáadott C-vitamin formájában.

Acerola cseresznyét tartalmaz, mivel ez egyike a legnagyobb koncentrációjú természetes. C-vitamin forrásoknak. Minden tabletta 240 mg C-vitamint tartalmaz, amelyhez olyan rostos összetevőt kevertek, amely lehetővé teszi a C-vitamin lassú, elnyújtott felszabadulását nyolc órán keresztül. Egy tabletta több hasznos C-vitamint tartalmaz, mint 600 mg azonnal felszívódó C-vitamin, ráadásul kíméletesebb a gyomorral szemben is.

• A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához, valamint az immunrendszer normál működéséhez. Továbbá hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szemben védelméhez. 
• Minden tabletta 8 órán keresztül folyamatosan C-vitaminnal látja el a szervezetet.
• Teljes értékű gyümölcsökből, például citrusfélékből, citromból, mandarinból és grépfrútból szárított citrus bioflavonoid koncentrátumokat tartalmaz.
• Az egyik leggazdagabb ismert természetes forrásból (acerola cseresznyéből) származó C-vitamint tartalmaz.
• A C-vitamin (mint vízben oldható vitamin) antioxidáns védelmet biztosít.
• Nem tartalmaz mesterséges édesítőszert, színezéket, aromát, vagy tartósítószert.

A változatos és kiegyensúlyozott étrend, valamint az egészséges életmód, alapvető fontosságú.

60 db tabletta napi 1 db

Regisztrált vásárlói ár 8500Ft

Kiskereskedelmi ár 9600 Ft

Érdemes regisztrálni, magadnak is meg tudod rendelni, de szívesen segítek

https://www.amway.hu/user/b733baa014cb11ecaa0b66e8267baec3

Bármilyen kérdésed van hívj 06-20-4561130 vagy írj kérlek a penzes.anna@kodo.hu

ÁTLAGOS TARTALOM

NAPI ADAG

(1 TABLETTA) 

%NRV*

C-vitamin

240 mg

300

* Táplálkozási beviteli referenciaérték %-a felnőttek számára
ÖSSZETEVŐK: L-aszkorbinsav, stabilizátorok(mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz, metil-cellulóz), acerola cseresznye kivonat 15%, grapefruit szárítmány, király mandarin szárítmány, csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnézium sói, szilícium-dioxid), maltodextrin,citrom szárítmány, nedvesítőszer (glicerin), fényező anyag (karnauba viasz).