Rendelési szolgáltatásunk bemutatása

Igen, összeállíthatja rendelését egész hétre, vagy hét közben a hátralévő napokra egyszerre. Természetesen csak egy napra is rendelhet. A leadott rendelést rendszerünk automatikusan szétválogatja napok szerint.

Kiszállításunkat Csepel, Pesterzsébet, Soroksár területén biztosítjuk. A kiszállítás díját a szállítási cím irányítószámának megadása után a rendelési rendszer kiszámítja.

Budapest területén napi 1500 forint rendelés felett a kiszállítás díjmentes!

A kiszállítást futárszolgálatunk naponta 10 és 13 óra között végzi. Ha pontos időpontra kéri a szállítást, kérjük, hogy a pénztároldalon a megjegyzés rovatban jelezze. Garantálni nem tudjuk a pontos kiszállítási időpontot, de mindent megteszünk, hogy teljesítsük a kérését.

A fizetés átvételkor lehetséges a futárnál készpénzzel, bankkártyával, vagy OTP, MKB és K&H SZÉP kártyával.

Banki átutalással is fizethet közvetlenül a megrendelés után, vagy a Simplepay rendszeren keresztül is a weboldalon is. 

Gondolva a speciális étrendet követőkre, kínálatunk glutén-, tej-, laktóz- és szójamentes finomságokat tartalmaz.  Az állandó ételkínálathoz rendelhető köretek allergén összetevői: tojás (majonézes burgonyasaláta, majonézes kevertsaláta).

Kedves Vendégeink! Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy a honlapon leadott rendeléseket adott napon csak 11 óráig fogadunk el. 11 óra után csak telefonos rendelés lehetséges, szállítási időpont egyeztetésével. Speciális üzlet vagyunk, ételeinket minden nap frissen készítjük el, keresztszennyeződés nélkül, csak glutén-,tej és szójamentesen.
Ételeinket elkészítjuk tojásmentesen, és cukormentesen is előre jelzett igény esetében, legalább két nappal előtte telefonon vagy közleményként feltüntetve jelezve a rendelésnél.
Minden ételünket elkészítjük szénhidrátcsökkentetten is, ez esetben kérnénk a rendelésnél aznap reggel 6 óráig jelezzék, mivel akkor kezdjük a főzést. Bármelyik leves+ főétel (kis adag) együttes szénhidráttartalma 50 CH alatti.

Rendelés leadás a +36204561130 számon, vagy a penzes.anna@kodo.hu címen.Kedves Vendégeink!
Technikai okok miatt, jövőheti étlapunk a weboldalon nem elérhető.
Facebook oldalunkon megtekinthető hamarosan és telefonon, vagy emailben letudják adni rendeléseiket nekünk addig is.

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Szombat - Vasárnap (Pénteki szállítással)